Rauga mīkla
250 ml piens
0,3 raugs no paciņas
1 ola
3 ;edamk. eļla
2,5 cukurs
0,5 jg milti kviešu
šķipsniņa sāls
Pildījumam
160g sviests
300g cukurs
3 ēd.k. ar kaudzi malts kanēlis
Glazūrai
180g svaigais siers Mascarpone
80g mīksts sviests
1 pac, vaniļas cukurs
Svaiga citrona sula pec garšas
Iejauc mīklu ,uzraudzē . Mīklu uz galda izrullē plānu Ar .mīkstu sviestu biezā slānī nosmērē mīklu un uzber kanēli ar cukuru sajauktu kopā.Sarullē desiņā un sagriež gabaliņos.
Izklāj pannu ar cepamo papīru, un kārto uz tās visus kanēļrullīšus tik tuvu vienu no otra ,lai cepoties tie saskaras.
Pannu noliek siltā vietā uz 20min, lai mīkla atkārtoti uzbriest, tad liek cepties 185°C apmēram 20 min, līdz tie brūni.
Glazūru sagatavo samaisot visu kopā un uzsmērē uz nedaudz atdzisušām maizītēm .
Grēcīgais kārums ir gatavs.
© 2024 SIA NANO 3, ezoterikanano.lv » |