Natālija Novikova

Parapsiholoģija
Taro kārtis
dziedniecība
ezotērika

29468723

Seko mums

Piesakies jaunumiem

Receptes

Spēka uzkoda ar Latvijas garšu

/10.07.2019/

Kulinārais mantojums


Vectēvs šo uzkodu sauca par kuģīšiem, jo sagrieza kumosiņos, lai ērtāk ēst.
Rupjmaizes riecienu nosmērē ar sviestu,virsū uzber smalki sagrieztu ceptu cūkgaļu. Nākamo kārtu liek biezpienu, kas samaisīts ar krējumu. Virspusi nokaisa ar smalki sakgrieztu ķiplociņu. Melnie maltie pipariņi, kā noslēgums garšu buķetei.Produktu salikums viīstākais, kas atbilstošs Latvijas garšai. Ar šādu uzkodu piesien dūšu un tā rada sāta sajūtu.
Sendienās klāt dzēra žāvētu ābolu tēju, kas saldināta ar medu. Viss no Latvijas laukiem veselībai un spēkam 
 
« Atpakaļ Pastāsti draugiem:
© 2024 SIA NANO 3, ezoterikanano.lv »