Receptes
Ļoti garšīga vistas zupa bulgāru gaumē.
/10.07.2019/
Tās noslēpums slēpjas zupas iebiezināšanā.
Izvāra 2 vistas kājas mīkstas,atdala no kauliem.Buljonā liek klāt apceptus burkānus,sīpolu,papriku. Tad pievieno sagrieztus kubiņos kartupeļus,vistas gaļu un apceptus šampinjonus,garšvielas,piparus un sāli. Dažas minūtes pirms zupa gatava pievieno 2 ēdamkarotes nūdeles.
Sagatavo masu zupas iebiezināšanai.
Bļodā sakuļ 1 olas dzeltenumu ar 3 ēdamkarotēm kefīra,1 tējk.citronu sulu un 2 ēdamkarotēm miltu.. Sakuļ kārtīgi ,lai masa viendabīga. Masai lēnām pielej 1 kausu karstu zupas šļidrumu un ātri maisa, lai nesarauj kunkuļos. Tad pielej vēl vienu kausu zupas šķidruma un izmaisa. Sagatavoto šķidrumu tagad lej katlā ,iemaisa zupā . Ber klāt zaļumus un pasniedz galdā .