Receptes
Rabarberu un zemeņu rausis
/10.07.2019/
Ieteiktā recepte ir garda
Rabarberus nomizo,sagriež gabaliņos un apber ar cukuru pāris ēdamkarotēm ,lai atsulojas ,notur 20-30 min.Sulu nolej ,to izmanto citā receptē.
Zemenes nomazgā ,sagriež .
Cepamtrauku 23 X 34 cm liek cepēskrāsnī uz 180 c, izkarsē.!!!!
Bļodā sajauc 2 olas,180 gr cukura,1,5 tējk. cepamo pulveri,vaniļas cukuru,šķipsniņu sāls,200 gr miltus.240 ml pienu.,viendabīgā masā.Nepārmaisīt .
Sakarsušā cepamtraukā izkausē nedaudz sviestu ,izsmērē pa trauka malām . Mīklu lej karstā cepamtraukā ,ber virsū zemenes un rabarbarus , pa virsu piciņās uzliek krēmsieru.
Cep 50 -55 min.