Natālija Novikova

Parapsiholoģija
Taro kārtis
dziedniecība
ezotērika

29468723

Seko mums

Piesakies jaunumiem

Receptes

Ābolu (persiku) gardums

/30.04.2019/

Cepot smaržo visa māja pēc āboliem un kardemona. Kārdinoši.

100.gr kausēts sviests
100 gr. skābs krējums
50 gr cukurs
šķipsniņa sāls
1 tējk.irdinātājs
250 gr milti /izsijāti
Visu sajauc kopā ,izmīca mīklu,liek ledusskapī 30 min atpūsties.
Sešus ābolus nomizo,pārgriež uz pusēm ,izņem serdi. Mīklu sadala 12 gb. Izrullē un ietin ābola pusīti ,stingri aizlipina viduci. Traukā ieber cukuru un maltu kardemonu ,samaisa. Apsmērē bulciņu ar sakultu olu un apviļā cukurā, liek cepties uz pannas kur uzklāts cepampapīrs. Cep 200 grādos 30-40 min.
 
« Atpakaļ Pastāsti draugiem:
© 2024 SIA NANO 3, ezoterikanano.lv »