Recepte
1 paciņa sviests
100 .gr cukurs
200.gr iesala ekstrakts
Cukuru izkausē kā sīrupu, samaisa ar iesala ekstraktu un atdzesē. Sviestu un cukura/ iesala masu sakuļ ar mikseri.
Atsevišķā bļodā ieber 2 tējk. kardemona,2 tējk.maltu krustnagliņu,2 tējk.maltu kanēli, 2 tējk. sodu,100 gr amarantu miltus,200 gr kviešu miltus un klāt pieveno sakulto sviesta masu. Visu kārtīgi samaisa .
Sadala mīklu 2 daļās, ietin pārtikas plēvē veidojot desiņas.
Ieliek saldētavā uz 15-20 min.
Griež plānās ripiņās. Uz cepampannas liek cepamo papīru,kārto mīklas ripiņas un cep 5-7 min 200 grādos.
© 2024 SIA NANO 3, ezoterikanano.lv » |