Natālija Novikova

Parapsiholoģija
Taro kārtis
dziedniecība
ezotērika

29468723

Seko mums

Piesakies jaunumiem

Receptes

Piparkūkas no amarantu miltiem

/28.01.2018/

Kraukšķīgas,maigas ,plānas,mutē kūstošas. Gardas un citādas !

 


Recepte
1 paciņa sviests
100 .gr cukurs
200.gr iesala ekstrakts
Cukuru izkausē kā sīrupu, samaisa ar iesala ekstraktu un atdzesē. Sviestu un cukura/ iesala masu sakuļ ar mikseri.
Atsevišķā bļodā ieber 2 tējk. kardemona,2 tējk.maltu krustnagliņu,2 tējk.maltu kanēli, 2 tējk. sodu,100 gr amarantu miltus,200 gr kviešu miltus un klāt pieveno sakulto sviesta masu. Visu kārtīgi samaisa . 
Sadala mīklu 2 daļās, ietin pārtikas plēvē veidojot desiņas.
Ieliek saldētavā uz 15-20 min.
Griež plānās ripiņās. Uz cepampannas liek cepamo papīru,kārto mīklas ripiņas un cep 5-7 min 200 grādos.

 
« Atpakaļ Pastāsti draugiem:
24474838_2011305315820999_706947261_o.jpg
24463464_2011305159154348_2055127528_o.jpg
24463438_2011304909154373_2082579668_o.jpg
© 2024 SIA NANO 3, ezoterikanano.lv »