Receptes
Saldējam ogas ziemai
/12.07.2017/
Ļoti garšīgas saldētas ogas arī pēc atlaidināšanas izdodas, kad tās sagatavo šādā veidā -veselām ogām uzlej virsū blenderētas vai saspaidītas odziņas . Tās saglabā formu un garšu daudz labāk, kad izņem no saldētavas .
Gatavoju dažādus variantus .
Veselas zemenes + blenderetas zemenes ar cukuru,
ķirši +zemenes ar cukuru blenderētas
ķirši + ķirši ar cukuru blenderēti
jāņogas + upenes ar cukuru blenderētas
upenes + upenes ar cukuru blenderētas ,
Jāņogas + jāņogas ar cukuru blenderētas .
persiki +persiki ar cukuru blederēti
avenes+ avenes ar cukuru saspaidītas
Veiksmīgs risinājums sasaldēt porciju glāzītēs.
Pārbaudītas receptes !